Jump to content

JeanFabricio

Forum Member
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

JeanFabricio last won the day on September 23 2014

JeanFabricio had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About JeanFabricio

  • Rank
    J50
  • Birthday 01/11/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brazil
  • Currently Owned Lambrettas
    1966 brazilian Lambretta LI
  1. I disassembled the set and looking more closely I discovered that broken is very old. A repair was made long time ago, as can be seen in the pictures below. I just lined the bottom and applied silicone sealant for high temperature. Temporarily's how I'll leave. When I need to do a great job on the engine, I will weld that part. Thank you all! http://i.cubeupload.com/shdQPl.jpg http://i.cubeupload.com/ZCfg5s.jpg http://i.cubeupload.com/uhj4Tq.jpg http://i.cubeupload.com/ISKRra.jpg http://i.cubeupload.com/qrYpZs.jpg http://i.cubeupload.com/tWzkD4.jpg
  2. The photo: http://i.cubeupload.com/Dg025h.jpg
  3. Nice tip. I'll think about. The part is not missing.
  4. I'll take some pics today or tomorrow. Yas, the glue is all arround.
  5. Yesterday I had to remove the rear drum and unfortunately saw something really ugly. It is a crack on the back of the drum, just as I illustrated in the image below: (that's not my engine) It seems the kind of crack that occurs when the engine falls to the ground. And there is a very old dry glue in that crack. Should I be concerned?
  6. I'd like to know what I need to do to became a LCUSA membership? Thanks.
  7. Maybe like that: http://i.cubeupload.com/TDX3e7.jpg
  8. New graphic and a new... how can I say... a new "very malle stuff"!
  9. Mike, I know NOS as "new old stock". That's what you meant or NOS is a "web shop"? My opinion about JET200: very expensive. I used to bought in England, Italy or Germany for my LI, but the LD is more specific.
  10. Hi. I'm looking for sites that sell parts for my 1958 LD . What I need: PRACTICALLY EVERYTHING! I urgently need: - cables (all grey set) - wiring loom (grey) - choke arm (complet set) - petrol/gas arm (complet set) - a lot of lucky! What sites do you recommend? Thanks!
  11. Mike, Thanks for resurrecting the thread! I needed to respond to that helped. I found the problem: it was not the drive or the speedometer. It was on cable! After many tests, I came to realize that part indicate by the yellow arrows had "risen", and this did not allow the cable end fully entered the speedometer.
×
×
  • Create New...